Belangrijk vind ik het dat mijn werk kracht uitstraalt en de kijker boeit. Het schilderen is een onderzoek naar kleuren, wat past bij elkaar, hoe werken kleuren op elkaar in, welke kleuren versterken elkaar, en hoe komen kleuren in het daglicht naar voren. ceruleum blauw, pruisisch blauw, ultramarijn blauw, kobalt blauw, permanent blauwviolet, ftaloblauw hebben mijn voorkeur.

De interesse in kleur heb ik altijd gehad, en misschien is dat wel de basis voor mijn keuze de lessen SCHILDERKUNST ALGEMEEN te gaan volgen. In 2006 heb ik het voorbereidend jaar aan de St. Lucasacademie Kappellen Belgie afgerond, en vervolgens ingetekend voor de hogere graad (laureaat 2013). Gedurende deze periode heb ik de lessen waterverven gevolgd, de lessen kunstgeschiedenis en lessen tekenen.

Mijn bijzondere aandacht gaat uit naar (stads-)landschappen, maar ook andere thema's kunnen mij boeien.

Ik werk veelal op papier, canvas en hout. Met acrylverf, inkt en olieverf op waterbasis.

In deze periode heb ik een duidelijke voorkeur ervaren voor de moderne schilderkunst uit de periode 1890-1945. Het abstract expressionisme spreekt me erg aan: kleurig, modern, soms figuratief, soms dromerig, maar wel met een grote zeggingskracht.